Avtals villkor

Köpinformation

Betala säkert via Paypal med konto eller betalkort. Du kan också välja att betala via Swish.

Vi har snabb leverans, normalt skickas varorna inom 1-2 dagar. Mindre ej skrymmande, skickas med VARUBREV . Övriga paket skickas med  DB SCHENKER AB.

VARUBREV delas ut i din postlåda. Om brevet är för stort för att läggas i postlådan får du hämta det på ett serviceställe. Fraktkostnad enligt fraktberäknare.

När ditt paket har kommit fram och är klart för hämtning på din DB SCHENKER AB. En avisering skickas till dig via sms eller e-post med paketets sändningsnummer. Du får även information om var du kan hämta detta. Önskar du en särskild hämtningsplats, skriv då detta i meddelanderutan på din beställning. Fraktkostnad från 91 kr

Paketet ligger kvar 14 dagar. Skulle  paketet inte hämtas, skickas det åter till oss. För paket som inte hämtas ut förbehåller vi rätten att debitera kostnader för returfrakt och hanteringsavgifter med 250 kronor. Då det är förskottsbetalning dras 250 kronor från det inbetalda. Resterande skickas tillbaka via swish eller paypal beroende på vad du har valt. Eventuellt skickas en faktura ut till er på kvarvarande belopp.

Ångerfrist

Då du har handlat på internet har du alltid 14 dagars returrätt. Returrätten gäller dock inte brutna förpackningar. Har du lagt en order som du ångrar, ta då kontakt så snabbt som möjligt. Kontrollera ditt paket vid mottagande, felaktig eller skadad vara skall reklameras inom skälig tid. Skicka aldrig en vara utan att ha talat med oss först. Du får då information om hur du ska gå tillväga.

Du har rätt att ångra ett postorderköp inom 14 dagar efter du tagit emot varan (ångerfrist). Detta sker genom att du sänder ett meddelande till oss via mail eller sms. När vi fått varan i retur och konstaterat att den inte är skadad, gör vi en återbetalning till dig. Bifoga din fakturakopia när du returnera någon vara.

Vi reserverar oss för eventuella ”tryckfel” på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger. Detta beror på vilken dator du har och vilka inställningar som är gjorda på den.

 

Personuppgiftsbehandling

Amazing nöje & event i Sverige AB är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss såsom namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer samt e-postadress. Vi kommer att behandla dina personuppgifter för att kunna administrera dina inköp, för marknadsföringsändamål genom bland annat elektroniska kommunikationstjänster samt för att kunna utveckla våra produkter och tjänster.
Det är frivilligt att lämna personuppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter ska användas för direktmarknadsföring ber vi dig att antingen ringa oss på telefonnummer 076-4259406 eller mejla till oss på lena@amazing-farm-inredning.se eller skriva till oss på Amazing nöje & event i Sverige AB, Lekarydsgården Lekaryd 34292 Alvesta och meddela oss detta. Du har som kund rätt att efter skriftlig begäran till oss på ovan angivna adress få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa uppgifter används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter om dig.

 

Säljare

Amazing nöje & event i Sverige AB
Mail: lena@amazing-farm-inredning.se
Mob: 076-4259406
Lekarydsgården Lekaryd
34292 Alvesta
Org.nr. 556933-7404